Gyümölcssavas hámlasztás medline ampullával
Előzetes arcdiagnosztika alapján kozmetikusaink meggyőződnek a kezelés elvégezhetőségéről.
Ezután letisztítják az arcot a Cleansing Balm segítségével, majd a Soft peelinggel kíméletesen távolítják el a felső, elhalt hámréteget, hogy jobban befogadóvá váljon a bőr a további hatóanyagok számára. A következő lépésben az AHA savat ultrahang segítségével juttatjuk a bőr mélyebb rétegeibe, folyamatosan eltávolítja a káros sejteket, ezáltal serkentjük a sejtek aktivitását, regenerálódását, segíti a pigmentfoltok halványítását, a ráncok simábbá válnak, bőr hidratáltabbá válik, a tág pórusok látványosan javulnak a hatására, valamint a bőröd is életteli teli és feszesebb lesz.
Kiválasztjuk a célodnak, és a bőrödnek megfelelő Medline ampullát (hidratálás, ránctalanítás, folthalványítás, táplálás), amit szintén az ultrahanggal juttatunk a bőr mélyebb rétegeihez, a tartós hatás érdekében. A Timeless Aktív maszkkal tápláljuk a megújuló sejteket, hogy egészséges és bársonyos képet kapjunk végeredményben.
Befejezésként a Repair & Calm nyugtató krémet, az UV+ fényvédőt és a színezett hidratálókrémünket használjuk, így védve a bőröd a káros környezeti hatásoktól.
A kezelés fájdalommentes és kb 1 órát vesz igénybe.
A kezelési kúra alatt elengedhetetlen a táplálás és a fényvédelem, ezért ajánljuk figyelmedbe a High Care UV+ 50 faktoros fényvédőnket, valamint a Timeless Aktív Mask használatát. A kezelt bőrfelületen kerülje el a vízzel való érintkezést, helyette javasoljuk a Cleansing balm használatát reggel és este, vagy akár napközben is.
33 000 Ft
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről