ÚJ
Iono Active Mask
Rendelhető
Az Iono Active mask egy hordozható oxigénforrás, mely segít friss, tiszta, negatív ionos oxigént juttatni a szervezetbe légzés segítségével. Ahhoz, hogy minőségi levegőhöz jussunk, negatív ionokban gazdag oxigénre van szükségünk, amelyek általában 2000 méter feletti hegyeken, zivatarok után és vízesések közelében találhatóak.
Napjainkban sajnos nem mindenki számára elérhető a minőségű oxigén, hisz a káros környezeti hatások, mint például a szmog, elektroszmog, a városias rohanó élet megnehezítik napjainkat, mivel a negatív ionok hiánya stresszt, álmatlanságot, szorongást, akár migrént is okozhat.
Ahhoz, hogy javítani tudjunk a fizikai és mentális teljesítményképességünket, szükségünk van több negatív oxigén ionra.
Az Iono Active mask többfunkciós, hisz védelmet nyújt a levegőben lévő kórokozókkal szemben, növeli a belélegzett minőségi oxigént, szellemi felfrissülést biztosít, illetve javítja a közérzetet. Segíti a sejtek anyagcseréjét, erősíti az immunrendszert és lassítja az öregedési folyamatokat és javítja a koncentrációs képességet.
A készülék 3 részből áll:
- egy szilikonos maszkból, amelyet többször is használhattok
- egy rögzíthető iongenerátor, amit a maszkban tudtok rögzíteni
- valamint egy 10x15 cm-es akkumulátor, mely úgy tölthető, mint egy mobiltelefon. Ezt könnyedén zsebbe tudjátok rakni, vagy rögzíthetitek az övetekre.
Használata egyszerű. Az akkumulátor részét biztonságban elhelyezzük a már említett módon, feltesszük a maszkot az orr és a száj részéhez, majd bekapcsoljuk a gépet, hogy minden egyes lélegzetvétellel segítsünk a szervezetünknek.
Kiszerelés
1 db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről