START TESTKEZELŐ 1 csomag
A kezelés minden olyan műveletet magába foglal, amely a testre nézve méregtelenítő, bőrfeszesítő, anticellulit (narancsbőr ellenes) hatással rendelkezik! A 4 órás pihentető testkezelések mellett, egy anti aging arckezelésben is részesítjük vendégeinket!

Részletes kezelési leírás a csomagban szereplő kezelésekről:

** Dermionológia: Azoknak a vendégeknek ajánljuk figyelmébe, akik szeretnék a szervezet lúgosításat elvégezni, gyenge kötőszövettel rendelkeznek, illetve, ha erős, gyulladt, visszeres panaszai, vannak. Segít erősíteni az erek falát, a kötőszövetet, méregteleníti a szervezetet és segít a fogyási fázis beindításában.

** SPM vákuumos kezelés: Az üvegcsében keletkező vákuummal helyileg dolgozzuk át az egész testet, hogy még intenzívebben indítsuk meg a nyirokkeringést amellett, hogy pihentető vákuumos testmasszázsban lesz részetek!

** Slide Styler: Mechanikai nyirokkeringés fokozás, mely kellemes masszírozó élményben részesíti vendégeinket, miközben értékes hatóanyagok szívódnak fel a Zimt/Styler krémnek köszönhetően. Segít a narancsbőr kezelésében, jótékony hatása van a visszerekre, pókhálóerekre , csökkenti az ödémás területek vizenyőségét és segít a fáradt, nehéz lábérzet leküzdésében.

** Aromaterápiás testtekercselés: Zimt fahéj krémmel végezzük a kezelést, mely segít a makacs zsírlerakódások mérséklésében, javítva a mikrocirkulációs keringést. Fokozzuk a nyirokkeringést, formáljuk az alakot. A kezelés, amely akár centiméterekben is mérhető változást okoz!

Arckezelési folyamat:
Letisztítjuk az arc-nyak-dekoltázs területét, majd növeljük a bőr befogadóképességét ultrahanggal, hogy az FCL intenzív ránctalanító gél a mélyebb rétegekben is képes legyen kifejteni a hatását. Az oxigén és fényterápiás kezelésünk 30 perces pihenést és feltöltődést biztosít vendégeink számára. A kezelés kényeztető masszázzsal is kérhető!

Arcmasszázs nélkül: 53.330.- Ft
68 430 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről