START TESTKEZELŐ 3 csomag
A kezelés egy teljes testes nyirokmasszázst képvisel, hatóanyagban gazdag Zimt-fahéjas krémmel, miközben az arc-nyak-dekoltázs területe is fiatalodik! Azoknak ajánljuk figyelmébe, akik szeretnének 3 óra kikapcsolódást, miközben egy méregtelenítő, bőrfeszesítő kezelési sorozatban vehetnek részt!

** Dermionológia: Azoknak a vendégeknek ajánljuk figyelmébe, akik szeretnék a szervezet lúgosításat elvégezni, gyenge kötőszövettel rendelkeznek, illetve, ha erős, gyulladt, visszeres panaszai, vannak. Segít erősíteni az erek falát, a kötőszövetet, méregteleníti a szervezetet és segít a fogyási fázis beindításában.

** Slide Styler: Mechanikai nyirokkeringés fokozás, mely kellemes masszírozó élményben részesíti vendégeinket, miközben értékes hatóanyagok szívódnak fel a Zimt/Styler krémnek köszönhetően. Segít a narancsbőr kezelésében, jótékony hatása van a visszerekre, pókhálóerekre , csökkenti az ödémás területek vizenyőségét és segít a fáradt, nehéz lábérzet leküzdésében.

** Aromaterápiás testtekercselés: Zimt fahéj krémmel végezzük a kezelést, mely segít a makacs zsírlerakódások mérséklésében, javítva a mikrocirkulációs keringést. Fokozzuk a nyirokkeringést, formáljuk az alakot. A kezelés, amely akár centiméterekben is mérhető változást okoz!

Arckezelési folyamat:
Letisztítjuk az arc-nyak-dekoltázs területét, majd növeljük a bőr befogadóképességét ultrahanggal, hogy az FCL intenzív ránctalanító gél a mélyebb rétegekben is képes legyen kifejteni a hatását. Az oxigén és fényterápiás kezelésünk 30 perces pihenést és feltöltődést biztosít vendégeink számára. A kezelés kényeztető masszázzsal is kérhető!

Arcmasszázs nélkül: 27.400.- Ft
46 430 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről