Slow Aging - Természetes Ragyogás kezelés
A kezelés fő szempontja az öregedés késleltetése, illetve a már meglévő ráncok kezelése, a szervezet detoxikálása.
A kezelés egyaránt magába foglalja az arc és a test kényeztetését!
Több testkezelési opció áll vendégeink rendelkezésére, melyből egyet a problémájának megfelelően választhatnak ki a kozmetikusával.

** Dermionológia: Azoknak a vendégeknek ajánljuk figyelmébe, akik szeretnék a szervezet lúgosításat elvégezni, gyenge kötőszövettel rendelkeznek, illetve, ha erős, gyulladt, visszeres panaszai, vannak. Segít erősíteni az erek falát, a kötőszövetet, méregteleníti a szervezetet és segít a fogyási fázis beindításában.
** Slide Styler: Mechanikai nyirokkeringés fokozás, mely kellemes masszírozó élményben részesíti vendégeinket, miközben értékes hatóanyagok szívódnak fel a Zimt/Styler krémnek köszönhetően. Segít a narancsbőr kezelésében, jótékony hatása van a visszerekre, pókhálóerekre , csökkenti az ödémás területek vizenyőségét és segít a fáradt, nehéz lábérzet leküzdésében.
** Aromaterápiás testtekercselés: Zimt fahéj krémmel végezzük a kezelést, mely segít a makacs zsírlerakódások mérséklésében, javítva a mikrocirkulációs keringést. Fokozzuk a nyirokkeringést, formáljuk az alakot. A kezelés, amely akár centiméterekben is mérhető változást okoz!

Miközben folyik a testkezelés, exkluzív hatóanyagokkal látjuk el az arcbőrt! Mélytisztítós C-vitaminos pakolással kezdjük a méregtelenítését, majd dupla adag hatóanyaggal feszesítjük a kezelni kívánt területeket-arc-nyak-dekoltázs.
Nem hiányozhat a Led Top Head oxigén és fényterápiás kezelés, mely amellett, hogy kellemes pihenőidőt biztosít, belsőleg immunerősítő, külsőleg pedig segít feltölteni a bőrt negatív oxigén ionokkal, amelyek anti aging hatással rendelkeznek.
52 900 Ft
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről