Body Wrapping törzs + lábak tekerése Zimt krémmel
Egy kombinált kezelés, mely magába foglalja az aromaterápiát, valamint a kompressziós terápiát. A testtekercselés hatékonyan lép fel a cellulit problémákkal szemben, kiváló alakformáló, zsírégető módszer, melynél szemmelláthatóan javul a bőr struktúrája, simasága.
A kezelést egy anyagcsere fokozó Zimt fahéjas krémmel kezdjük el, amely segíti a depózsírok kezelhetőségét, valamint méregtelenítő hatással bír, valamint alkalmazhatjuk a Zimt/alga krémet is, mely pluszban erősíti a kötőszöveteket. Felkenés után néhány perccel a bőr kipirosodik, felmelegszik, beindul a sejtek anyagcserefokozása.
Ezt kiegészítjük egy speciális, nagy szakító szilárdságú fóliával, amellyel fokozatosan fedjük be a kezelni kívánt területet, így biztosítva a megfelelő kompressziót. A salakanyagok gyorsabban elszállítódnak, így nem marad ideje a szervezetben lerakódni, valamint, a már bennünk lévő károsanyagok elvezetését is biztosítja.
A kezelés eredménye akár centiméterekben is mérhető!
Szalonunkban lévő szakembereink segítenek felmérni bőrük állapotát, megállapítani a kezelések mennyiségét, otthoni tanácsadás biztosítani.
7 900 Ft
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről