Dermionológia önálló kezelésként (Dermiozsák + Elektrolit gél + Alpha Mousse)
Dermionológia= a negatív ionok bejuttatása a bőrön keresztül
Életvitelünkből adódóan életünk több, mint felét zárt térben töltjük. Az épületekben fellépő, a szervezetünket érő hatásokat – mint például az elektroszmog – legtöbbször érzékszerveinkkel rövidtávon nem tapasztaljuk, pedig ezek negatív befolyással vannak immunrendszerünkre és hosszútávon megbetegedésekhez vezethetnek.

Zárt térben, lakásokban, irodákban a negatív ionok száma igen alacsony, mindössze 70-1200 ion/cm³, légkondicionálással maximum 40-50 ion/ cm³, míg a dermionológia segítségével 5 millió negatív ion belégzése lehetséges a bőrünk, és a szervezetünk számára.

Tudományos kutatásokkal igazolták, hogy a negatív ionok növelik az élő sejtek oxigénmegkötő képességét, továbbá szerepet játszanak az agy szerotonin szintjének szabályozásában, amely az ingerülettovábbító rendszer fontos alkotóeleme: zavarai összefüggésben állnak a különböző szorongásos betegségekkel.

A negatív ionok megnövelik az energiaszintünket, serkentik a vérkeringést, jótékonyan befolyásolják az anyagcserét, erősítik az immunrendszert, enyhítik az az allergiák, az asztma és a légzési nehézségek tüneteit, valamint csökkentik a reumás fájdalmakat.
Hatására javul az emlékezőképességünk, segítséget nyújt a depresszió elleni küzdelemben, javítja a közérzetet és fokozza a szellemi teljesítőképességet.

Az alapkezelés 30 percet vesz igénybe, de a programok időtartama eltérő lehet (45 perc: pókháló erekre, 60 perc a méregtelenítő kezelésnél)
Az elektrolit géllel bekenjük a vendéget, majd ráadjuk a Dermio zsákot. Ezt követően a vendégnek segítünk felfeküdni a kezelőágyra, majd az oxigéncsövet összekapcsoljuk a zsákkal, és egy tépőzáras öv segítségével deréknál légmentesen lezárni a kezelendő területet. Az eljárás semmiféle fájdalommal nem jár, nincs kontraindikáció!

A dermionológia hatását fokozzuk az Elektrolit géllel, amely ásványi anyagokat, Holt-tengeri sókat tartalmaz, kiváló kontaktanyag a testkezelésekhez, segítségével az ionok könnyebben vándorolnak a bőrbe.
A kezeléshez használjuk az Alpha Mousse speciális alakformáló habot, mellyel erősítjük a kötőszövetet és segítjük a cellulit kezelését. A Differenciált Cellulit Terápia egyik alapköve.
Alkalmazhatjuk hullámos, egyenetlen bőrfelületen, a comb belső- és külső oldalán, karokon, hason, csípőn.

Szakembereink segítségével megállapíthatjuk a bőrük állapotát, a kezelések mennyiségét, valamint, hogy a problémáknak megfelelően milyen kezelésekkel kombinálhatjuk.

Az Alpha Mousse kúraszerű alkalmazását ajánljuk legalább 4 héten keresztül. Kezdetben napi 2x, majd a hónap elteltével már naponta csak 1x szükséges alkalmazni, lehetőleg reggel.
8 200 Ft
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről