Mellkezelés : SPM Digital + mellapplikátor / kézi SPM-mel SPM vákuummasszázs ( 20 perc) + Formula Stick
Az SPM Digital korszerű eljárásaink egyike, amely lehetővé tette a megereszkedett mellek feszesítését.
Az eljárás egy futurisztikus, műanyagból készült, könnyen tisztítható melltartó segítségével megy végbe, melyet egy gumiréteg vesz körbe a könnyedebb illeszthetőség érdekében. A méreteket illetően nem kell aggódnod, nincs olyan, hogy túl kicsi, vagy túl nagy!
A folyamat során a gép pulzáló vákuummal dolgozik a melltartókban, ami felváltva jelenti a szívó és elengedő erőt a megfelelő beállítások mellett.
Nem hagy lilafoltot és nem okoz fájdalmat!
Kitűnő lehetőséget biztosít a mell kötőszövetében lévő salakanyagok elszállítására, fokozza a kollagén szintézist, amellyel a mell feszesebbé válik, valamint javítja a vérkeringést, így serkenti a sejtek aktivitását.
A folyamat 30 percet vesz igénybe.
A kézi SPM hatása megegyezik az SPM Digitallal, de itt már a harang alakú kezelőfejjel dolgozunk, jelenlétünket igénylő munkafolyamat.
A mellfeszesítő kezeléseinket kúraszerűen alkalmazva érhetjük el a legjobb eredményt.

A kezeléseket megelőzően javasoljuk az emlők szakszerű, orvosi vizsgálatát a kontraindikációk kizárása érdekében!!

A Formula Stick: Kifejezetten a mell feszesítésére alkalmazható golyós adagoló stick. Alkalmazható a terhességi csíkok megelőzése érdekében, valamint jótékony hatással van a kötőszövetekre. Az értékes hatóanyagoknak köszönhetően, mint a propilénglikol, megfelelően hidratálja és ápolja a bekent bőrt.
Szalonban javasoljuk az SPM Digital és/vagy a kézi vákuummasszázs használatát az eredményesebb cél érdekében.

Otthonápolásra kiváló, terhesség alatt is biztonságosan alkalmazható készítmény.
Az első héten reggel és este, második héttől kezdve elegendő a napi egyszeri használat. A hatóanyag hamar beszívódik, a hatás pedig már egy hét után jelentkezik.

6 800 Ft
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről