Munkatársaink

Kedves Olvasó!

Szerettünk volna egy egyedi és exkluzív szépségszalont létrehozni Nyíregyházán, ahol
vendégeinknek a szépülés mellett az egészségmegőrzésében is tudunk segíteni, így 2020. augusztus 10.-én nyitottuk meg a High Care® Cosmetics legújabb, legmodernebb gépparkkal rendelkező kozmetikai szépségszalonját, a High Care Centert.

   Üzletünkben egy nagyszerű csapat vár titeket, Klaudiával, azaz velem az élen, szívemet-lelkemet beletettem a vállalkozásba és         üzletvezetőként tartom össze a csapatot, illetve a két, kiváló  szaktudással rendelkező kozmetikusunk Andi és Szilvi, akik részt vettek a High Care egyedi, okleveles tanfolyamán és elsajátították a cég több évtizedre visszanyúló szakmai tudását, így biztosítva a vendégeink számára az exkluzív szolgáltatásokat.

Tudjuk, hogy a mindennapi rohanásban szinte alig van időnk saját magunkra, ezért igyekszünk a lehető legjobban kihasználni ezeket az alkalmakat, és egyéni kezeléseket biztosítani minden kedves vendégünk számára.

Az üzletünkben a legújabb innovációs gépünket vehetitek igénybe, amely Magyarországon kizárólag itt, Nyíregyházán található, a VACUSTYLER® Plust, amely nemcsak formálja az alakot és elősegíti a fogyást, hanem javítja a vér- és nyirokkeringést, a visszerek állapotát. Kiválóan alkalmazható cukorbetegek számára is, annak céljából, hogy javuljon a keringési rendszerük, illetve felgyorsuljanak a regenerációs folyamatok.

Kiemelkedőek az anti-aging, a bőrfiatalító, ránctalanító kezeléseink. Az arc- és dekoltázs területére alkalmazott űrtechnológiára emlékeztető búra alatt nemcsak bőrünket éri az éltető energia, de belégzéssel az egész szerveztünk élet azonos energiát, egy „csúcsvitamint" kap. Testkezeléseinknél egyedi, szabadalmaztatott technológiát alkalmazunk, amely egyedülállóvá teszi a szalon imázsát.

Szlogenünk : - more than Beauty - több, mint szépség.
Várunk szeretettel,
Kraveczné Mozga Klaudia

Pozsonyi Andrea- Kozmetikus & Cellulit terapeuta

Az élet minden területén törekszem a maximalizmusra. Az eddigi tudásomat megkoronáztam egy gyógyszertári asszisztens végzettséggel, így kozmetikusként sokkal nagyobb rálátásom lett a termékek összetételére, az egészségügyi problémákra és azok megoldásaira.

A nyíregyházi High Care Center nem csak a szépséggel, hanem az egészséggel is törődik, így tökéletesen ötvözve a saját elképzeléseimet!

Szenvedéllyel, magasfokú tudással és minőségi kozmetikumokkal végzem a munkám, hisz csak így lehet a legnagyobb sikereket elérni! Nem csak a nők, hanem a férfiak is igényesek a külsőjükre, így ők sem maradhatnak ki a vendégkörömből! Specialitásom az arc-nyak-dekoltázs szépítése, ugyan akkor testkezeléseknél is látványos eredményeket tudunk véghez vinni a vendégeimmel.

„A szépség és a nőiesség kortalan! „
A kozmetika egy hosszútávú befektetés a szépséghez és a magabiztossághoz! Minden nő, - legyen az tini, anyuka, nagymama, dédi- igyekszik kihozni magából a maximumot!
Én ebben segítek a vendégeimnek!

 

Tóth Szilvia- Kozmetikus & Cellulit terapeuta

Szakmai karrieremet a nyíregyházi High Care Center kozmetikus és cellulit terapeutájaként kezdtem. Mindig is olyan munkát szerettem volna végezni, ahol embereknek tudok segítséget nyújtani a problémájuk megoldásában.

A High Care Center lehetővé teszi ezt számomra, hisz a professzionális gépparkkal és a magas minőségű termékekkel nem lehet mellé lőni, ha arc- és testkezelésről van szó. Minden embernek van valami szenvedélyes dolog, amit igazán élvez a munkájában, így én magam sem vagyok kivétel. Számos olyan kezelés van, akár arcra, akár testre, amelyekkel fantasztikus eredményeket érhetünk el.
Mégis a testkezelések azok, amelyek leginkább a szívemhez húznak, hisz szinte már nincs olyan ember, aki ne tapasztalna magán valamilyen problémát, legyen az narancsbőr vagy pókhálóér, de emellett nagyon odafigyelek a vendégeim egyéni problémáira és úgy csinálom meg a kezelési kúrákat, ahogy számukra a legmegfelelőbb.
Egy kozmetikus nem csak testet, de lelket is ápol, így vendégeim mindig elégedetten és kipihenten távoznak.