Popo kezelés : SPM Digital + popo applikátor
Felmérések igazolják hogy a hölgyek legnagyobb alakproblémája a fenék és az azt körülvevő terület, amit szeretnének formásabbá, feszesebbé tenni.
2017-ben a High Care büszkén mutatta be a nagy szenzációnak örvendő, szabadalmaztatott Popó tuning vákuummasszázsos fenékformáló- és emelő kezelést.
Sokan a természetesség hívei vagyunk, nem a műtéti beavatkozások mellett döntünk, hanem sportolásra és kozmetikában elérhető eljárásokra tesszük a szavazatunkat.
A kezelésünk alapját a nyomás és negatív nyomás (azaz a vákuum) ritmikus ismétlődése adja. A vákuum jótékony hatással van a szervezetre, segíti a salakanyagok gyorsabb elszállítódását, fokozza a vérbőséget, ezáltal a kollagénszintézis folyamata felgyorsul, erősíti a kötőszövetet.

A kezelést először a nyirokcsomók megnyitogatásával kezdjük, majd a területen végzett nyirokáramoltatás után, egy aktivizáló folyamattal fokozzuk a fenék vérbőségét. Ezt követően már felhelyezzük a speciális applikátort amellyel 30 percig történik a vákuummasszázs. Az eredmény szemmel látható, akár az első alkalom után is!

Kúraszerű alkalmazása során a fenék feszesebbé válik, csökken a cellulit, a bőr megemelkedik, feszesebbé válik. Tartós hatás érdekében 7-10 alkalmat javaslunk vendégeink számára, a probléma mértékétől függően.
6 800 Ft
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről