Rólunk mondták

Csapatmunkából, lelkesedésből csillagos ötös ! – High Care® Center Nyíregyháza

Augusztus 10-én megnyitja kapuit a High Care® Cosmetics legújabb, legmodernebb gyöngyszeme, a nyíregyházi High Care® Center !

Sokakban felmerülhet a gondolat : ebben a nem mindennapinak mondható évben nagy bátorság olyan minőségi szolgáltatásokat (arc-, test-, egészség kezeléseket) nyújtó, a világ bármely pontján a legkiválóbbnak mondható High Care® szalont nyitni ?!

Nem bátorság, sokkal inkább tudatosság, hiszen a Kravecz család a meglévő vállalkozásukban már bizonyították vállalkozói ismeretüket, sikerüket.

Ha ez a bejegyzés most az Instagramra kerülne, nem sokat gondolkodnék a hashtageken : #gyönyörűHighCareCenter #alegmodernebbgéppark #csapatmunka #azegészcsaládakarja #lendület #hit #lelkesedés

Közös történetünk 2019 májusában kezdődött, a Franchise Szövetség közgyűlésén ismerkedtem meg a Kravecz házaspárral. Ősszel meglátogatták a High Care® cég franchise központját, majd a koronavírus kirobbanásának idején szerződtünk, és most augusztus 10-én nyitják üzletüket.

A High Care® Cosmetics Kft 28 éve működteti sikeresen franchise rendszerét Magyarországon. Büszkék vagyunk arra, hogy régi vágyunk teljesült, Nyíregyházán is ajánlhatjuk a vendégek figyelmébe a legújabb, legmodernebb franchise High Care® szalont.

Az üzletben dolgozó szakemberek, kozmetikusok és a cégtulajdonos, Klaudia minden tudást elsajátított az egész világon jelenlévő minőségi High Care® szolgáltatásokkal kapcsolatban. Megismerték a High Care® Cosmetics fantasztikus termékeit.

A Vendégek ebben az üzletben próbálhatják ki a cég legnagyobb, legújabb innovációját, a VACUSTYLER® Plus kezelést, amely nemcsak fantasztikus érzés, de mellette formálja az alakot, segíti a fogyást, javítja a keringést, a visszerek állapotát.

A másik különleges szolgáltatás a testkezelésben, az országban elsőként ebben az üzletben próbálható ki a BODYGUARD oxigén- és fényterápiás „alagút". Az oxigénterápia fantasztikus hatása sokak előtt ismert, méregtelenít, immunrendszert erősít, és a vörös fény feszesíti a kötőszövetet, formálja az alakot.

Kiemelkedő terület a High Care®-nél az anti-aging, a bőrfiatalító, ránctalanító kezelések. Mindenkinek ajánlott, csak jótékony hatása van, ellenjavallat nélkül.

Az arc- és dekoltázs területére alkalmazott űrtechnológiára emlékeztető búra alatt nemcsak bőrünket éri az éltető energia, de belégzéssel az egész szerveztünk élet azonos energiát, egy „csúcsvitamint" kap.

Szlogenünk : a - more than Beauty - több, mint szépség. Dr. Rudolf Weyergans cégalapító szerint:

„ Az egészség és szépség olyan ajándékai az életnek, amelyekért mindenki saját maga tehet . „

Ehhez nyújtanak hathatós segítséget a High Care® Cosmetics minőségi szolgáltatásai és termékei.