Slide-Styler - mechanikus nyirokmasszázs Csí­pő + lábmandzsetta ( krém és fólia nélkül)
A Slide-Styler egy mechanikai nyirokmasszázs, mely csúszó hullámot képezve halad a lábujjaktól egészen a derékig. Világszerte a testkezelési csúcstechnológiák között szerepel, így nem hiába a vendégeink egyik kedvence.
Sok más gépi nyirokmasszázzsal ellentétben, a Slide ütemesen fejti ki hatását. A nadrág szerű matracban lévő cellák fokozatosan telitődnek levegővel, ezzel biztosítva az egyenletes, megfelelő erősségű nyomás gyakorlását tetőtől talpig.
Intenzitását a bőr kötőszövetének állapotától függően beállítjuk és végezzük el a műveletet.
A Slide-Styler kifejezetten ajánlott kismamáknak, cellulit kezelésekre, a nyirokrendszer aktivizálására, segít a salakanyagok könnyebb elszállításában, duzzadt-fáradt lábak kezelésére, ödémákra, vérkeringés javítására.
Az orvostudományban is elismert eljárás, bizonyítottan jótékony hatást gyakorol a visszeres megbetegedések megelőzésére, illetve kezelésére.

A vendég kellemes, masszírozó, relaxáló élményben vehet részt, miközben a szervezetében egy méregtelenítési folyamat megy végbe.
A kezelések javallatát, valamint gyakoriságát, kozmetikusaink segítenek megállapítani, hogy céljukat a lehető legmódszeresebben érjék el.

Ellenjavallatok:
- tüdő ödéma
- daganatos megbetegedés
- trombózis
- szívbetegségek/ angina pectoris esetén
- akut bőrbetegségek
- akut vénás és artériás gyulladások esetében
- magas vérnyomásnál
4 500 Ft
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről