Vacustyler kezelés (hatóanyag nélkül)
Ezt a gépet egy német légi űrkutatási társaság egy csoportja fejlesztette ki, annak érdekében, hogy a gravitáció nélküli térben a lábakhoz is tudjanak vért juttatni, ugyanis enélkül a szív túl gyenge ahhoz, hogy a legtávolabbi testrészhez is megfelelő ellátást biztosítson. Ezt ötvözve saját ötleteivel alkotta meg Dr. Rudolf Weyergans a Vacustylert.

Alapja a pozitív és negatív nyomás gyakorlása a testre, azaz a vákuum terápia.
A negatív nyomásnál a vér és az oxigén a lábak felé áramlik, majd a pozitív nyomás hatására, az elhasznált vér és a salakanyagok a vénákon és a nyirokereken keresztül a törzs irányába szállítódnak el.

A Vacustyler kezelések segítséget nyújtanak a cellulit kezelésben, fokozza a vérkeringést, a nyirokkeringést, könnyíti a lábak nehézség érzetét, az ödémát kiválóan csökkenti. Továbbá használható sportsérülésekhez, izomlázra, rándulásokra, felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat. Remekül hat a vér erek tornáztatására, megelőzve a visszerek kialakulását, javítja a már meglévő visszerek állapotát, a pókháló ereket.

A gépünk több programálállítási lehetőséggel büszkélkedik, amit szakembereink segítségével kiválasztanak közösen. A kúráinkat személyre szabottan végezzük.

Nem ajánljuk:
- vénás gyulladás esetén
- 8 hétnél fiatalabb trombózisnál
- terhességnél
- súlyos szívbetegségek fennállásakor
- sérv, vagy szakaszos sérvnél
- dialízist után 12 óra elteltéig

Műtétek után elegendő időnek el kell telnie!
6 200 Ft
Nem vásárolható!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről